Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Vihdoin lomalla

Vihdoin se kauan odotettu kesäloma on todellisuutta. Saa nähdä mitä tästä tulee, sillä en ole koskaan lomaillut täyttä neljää viikkoa yhteen putkeen. Kokemushan se on siis tämäkin. Eilen vietin sitten ihan rauhassa kesälomaetkoja ihan omassa rauhassani irtokarkkien seurana. Jep – minä joka en pahemmin koskan irtokarkkeja osta, niin nyt on muutamaan kertaan tullut käytyä silläkin osastolla. Nooh ei vielä suurkuluttajaksi voi ainakaan nimetä, sillä en ole vielä päässyt ostoksisa kertakaan yli 1€ maagisen rajan. Kuvittelin vaakaa kohti tallustaessani että huh kun on paljon mitähän nämä oikein tulee maksamaan – no 89senttiä siinä lapussa lopulta tuijotti takaisin.

Kuinka kiitollinen olinkaan siitä että ennen kesäloman alkua oli laitettu sunnuntai vapaapäiväksi, eli tavallaan yksi lomapäivä lisää. Rauhassa sain siis ”laskeutua” lomalle,Eilinen lomaetkopäivä menikin aikalailla varmasti supistettuna niiden asioiden parissa joita lomallakin on ajatuksissa. Nukuin kaikessa rauhassa pitkään, roikuin koneella tutustumassa Muumimaailman ja Viking Linen maailmoihin. Selasin Ikean kuvaston useampaan kertaan. Katsoin maratonina – You Tubesta Biohakkereiden webinaareja ja Ollin videoklipsejä.

Eiliseen siis mahtui niin lastenjuttuja, hurhdusmaailmaa ja sitä sokerihöttöä laiskottelun lomassa. Näistä sitten täytyisi se kultainen keskite löytyä. Mielenkiintoista sinällään, että noiden asioiden läpikäymiseen ja pohdintaan tarvitaan mun kohdalla lomaa, tai ainakin useamman päivän vapaata. Miksi ihmeessä en osaa keskittyä moisiin ihan tavallisena arkena. Näin kesällä on hyvä hankkia tietoa asioista, joita voi sitten syksyllä ottaa käyttöön. Koulua unohtamatta.

Lomalla sandaalit jalkaan ja kohti kesäseikkailuja – työkengät ja avaimet saa ihan rauhassa lorvia jossain näkymättömissä. Pelastetaan ne sitten käyttöön, kun tämä lomailu alkaa kyllästyttämään. Tokikin olen merkannut kalenterin täyteen tapahtumia, josta voin sitten vilkaista ja valita, kun iskee fiilis ”tylsää – mitähän tekisin” – silloin kalenteri esille ja sieltä katsoa tapahtumat jotka sinne merkkeilin tällaisia hetkiä varten. Tapahtumat ym kuitenkin jää vaihtoehdoksi vasta jos aika alkaa käydä pitkäksi – Muumimaailma ja laivareissu on sentään jo etukäteen varmistettu, mutta kaikki muu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *