Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Taikaa Egyptistä

Aikoinaan kun tuote nousi puheenaiheeksi, ja sen kerrottiin tepsivän niin moneen vaivaan, niin jäin harmittelemaan miksi en tuotetta testaillut. Parempi silti myöhään kuin ei milloinkaan. Kurkistetaas löytyykö Egyptin monitoimivoiteesta luvattua taikaa.

Yleensä en niin ole innostunut näistä monitoimivoiteista (all purpose skin creme), jotka lupaavat vähän sitä ja tätä. Tämän tuotteen kohdalla kiinnostuin ihan siitä syystä, että mitään negatiivista en oikeastaan löytänyt kerrottavan. Tuote on tujua ja jähmeää. Sisältö 100% luonnollisista aineosista koottu. (Sisältö : hunajaa, kuningatarhyytelöä, siitepölyä, propolista, mehiläisvahaa sekä oliiviöljyä). Ihan ensireaktio oli purkin avatessani ”hmmmm tuoksuu samalle, kuin -80 luvulla sotilasapteekin huulivoide” Tuntumakin aikalailla samaa luokkaa. En tiedä saako moista Sotilasapteekin tuotetta edes enää, mutta olisihan se kiva verrata näitä keskenään noin muutoinkin. Mielenkintoista miten jokin tuoksu niin nopsaan heitää jonnekin kauas muistoihin.

(Kuva napattu netistä)

En koskaan ole ollut mitenkään riippuvainen huulirasvoista. Liian läheltä nähnyt kuinka monet on koukkuun moiseen jääneet. Itselle tämän tuotteen saapuminen sattui juuri oikeaan kohtaan kuin nenä päähän. Juuri ennakoiden kovia pakkasia, niin ja tuota edelleen järkyttävää yskänrokkoa. Yskänrokon arpivaiheeseen tuote on todellakin huippu. 

Jalkojen kuivat koppurakantapäät, saaneet kyytiä, sillä vaikka säännöllisesti rasvaan jalkani tuolla jo aiemmin hehkuttamallani Pirkan jalkavoiteella, niin 3krt viikossa lisään tämän alle, ja jalat todellakin tykkäävät moisesta yhdistelmästä. Jalkojen kunto kun on itselle tärkeää myös kosmeettisista syistä. Haluan, että jalat on kunnossa käydessäni niin avannolla kuin joogatunnillakin.

Ehkä minäkin uskaltaudun testaamaan tuotetta useampaankin kohteeseen, sillä luvataanhan sen toimivan ainakin : kasvovoiteena, kosteuttavana kasvonaamiona, huulivoiteena, silmänympärysvoiteena, meikinpoistovoiteena, voiteena auringonoton jälkeen, arville, kutisevalle iholle, naarmuille ja pienille palovammoille, helpottamaan ja hoitamaan ihoärsytystä, parranajon jälkeen, hiustenhoitoaineena, käsi- ja kynsinauhavoiteena, halkeilleille kanta- ja kyynärpäille sekä raskausarpien hoitoon. 

Tuote tuli minulle testiin nhs.fi kautta. Hinta tuotteelle 39,90€

Ylipäätään jos luontaistuotteet ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa, niin kannattaa piipahtaa noilla sivuilla. Todellakin positiivinen yllätys itselleni. Liian usein sitä haahuilee ympäriinsä.

1 kommentti

  • Murarish sanoo:

    Siis mulla on juuri tuo saman merkin väri tummanruskeana. Ostin sen joku aika sitten ja ensimmäisellä värjäyksellä kirjaimellisesti UNOHDIN värin kulmiini ja se oli siinä varmaan 1,5 tuntia.. :D Voin sanoa että sellaiset mustat tasapaksut madot niistä kulmista tuli. Ensin meinas itkettää mutta sitten alkoi naurattaa ja kulmia pesin pari päivää tehokkaasti, niin hyvä väri tuli! :D Varmasti jatkossakin käytän väriä, mutta muistan vain laittaa tuon hälytyksen soimaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *