Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Stressin kaveri

No enhän nyt tätä todellakaan tilannut. Kumpi oli ensin muna vai kana? Hävisin taistelun yskänrokkoa vastaan, mutta siinäpä nyt on sitten miettimistä, johtuuko tämä lämmönnousu, tuon viruksen aktivoitumisesta, vaiko viruksen aktivoituminen lähestyvästä flunssasta (ja sitä kautta lämmönousu). Harvoin käy näin, etten sais heti lääkettä laitettuani, keskeytettyä tuota niin *kirosanoja* ärsyttävää rakkulaa hallintaani. Nyt hävisin taistelun. Tottakai just kun olin innoissani vapaasta viikonlopusta, ja siitä mitä kaikkea se pitäisi sisällään. Nooh seuraillaan tilannetta ja eletään sen mukaan. Ei todellakaan tule mun hampaidenvalkaisukuva postausta ainakaan kuvineen mukaan. Sen verran rähjäiseltä mun suuni näyttää.

Tietysti piti tonttuna käydä kurkkaamassa mitä kaikkea tähän nyt liittyikään. Hyvin nopsaan nakkasin googlen ”himadiagnoosiosion kiinni” sen verran hurjia kuvia siellä näkyi, että tää mun tämänkertainen huuliviholliseni taitaa kuitenkin olla aika lälly. Tuli taas todettua, että jos olisin noi himadiagnoosin artikkelit lukenu, niin suurinpiirtein taivaan (tai ehkä helvetin) portilla kohta olisin kolistelemassa. Tyydyn siis ihan vaan toteamaan että ”jep ihan tavallinen yskänrokkorakkula tuossa huulessa aikaansa on tullut viettämään.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *