Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Sting, Joe ja Helsinki

Palataan taas pikkasen taaksepäin. Helsinkiin – tuo mulle niin rakas kaupunki vaan aina jaksaa ihastuttaa. Tiedän toki, että toistaiseksi en sinne ainakaan ole muuttamassa, mutta jos täältä maalta jonnekin lähtisin niin Helsinkihän se olisi. Jostain ihmeen syystä käyn siellä ihan liian harvoin, vaikka Onni kulkee ja liput on halpoja. Miksi aina pitäisi muka olla syy sinne menoon?

Nyt syy oli tuo kauan odotettu Stingin ja poikansa Joe Summerin keikka Hartwall areenalla.  keikka oli huippu. Naurattaa edelleen lähes kaikki muu tuon ympärillä. – Matkaliput olin ostanut päin seiniä, hotellista olin varannut kahden hengen huoneen, yhden hengen käyttöön, eikä ratikatkaan kulkeneet enää niinkuin ennen. Eli kaikki meni jollain tavoin vinkisin vonksin, toisaalta kaikesta myös selvittiin. Toivottaavasti myös opittiin. Tämän kautta tuli esille enemmän, se, että miksi tykkään reissata yksin, koska itse en moisita sählähyksistä niin hätkähdä’ – ehkä olen tottunut siihen, ettei kaikki aina mene putkeen Seuralle äkkimuutokset, tuskin on kiva kokemus. 

Kuinka ihanaa sitä onkaan olla ihan oikealla livekeikalla, versus kotona kuunnellen. Sting esitti myös Policen ajoita tutun Roxanne, vaikka itse pidänkin enemmän Moulin Rougen voimallisemmasta versiosta. Tuttuja biisejä – hyvää seuraa, juomaa, musiikkia ihanassa rakkaassa kaupungissa – mitäpä sitä muuta vapaapäivilleen voisi vaatia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *