Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Selkävaivaisena kohti lomaa

Voi nolous tämän selän kanssa. En tiedä miksi ihmeessä on niin vaikea tunnustaa että ne omat keinot ei riitä, vaikka järki nyt sanoikin, että tarvitsee järeämpiä keinoja kuin omat, kun aamut alkaa kontaten kohti keittiötä. Nooh nyt sitten kipu saatu aikalailla hallintaan, mutta ankeuskanskeus on jäljellä (relaxanteista huolimatta) -joten vähän varovaisemmin jos nyt sitten venyttelyt jne. Balancea teen nyt lähinnä pari biisiä kerralla ja useamman kerran päivässä. Ei kerralla koko tuntia – ja piikkimatto tietty mukana apuna. Ehkä tästä selvitään kohti kesälomaa kuitenkin. Noloa vaan myöntää, että en sitten pystynyt sinne kesälomaan asti saanut kituutettua, vaan stoppi tuli vaan viikkoa ennen. No joskos selkävaivat olis sitten voitettu tältä kertaa, ja palais maanpinnalle moisten vaivojen takia, niin hyvä olis. Sinällään pöhköä, että pitää liikkua, mutta töihin ei pääse, niin se vaan on niin ristiriitaista, ja outoa.

Kesäloma siintää ajatuksissa. Toisaalta hiukan ristiriitaiset fiilikset senkin suhteen – onhan tässä koko kesä odotettu kesää, ja sitten kun mun loma on ohi, niin onkin jo syksy. Kauhistuti se kyllä kaupassa, kun oli koulutarvikkeet ilmestyneet hyllyn – todellisuus Suomen lyhyestä kesästä pämähti todelliseksi. Koitan olla miettimättä sitä liikaa, muuten loma menee sekin ohi syksystä stressaamalla. opettelisi enemmän elämään hetkessä ja jalat maassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *