Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Pieniä piristyksiä

Miten ihmeessä nyt taas ajauduin samaisen ongelman äärelle, josta juurikin olin pyristellyt pois. Lisää rajoituksia siis itselle – vaikka yleensä en uskokaan liian tiukkojen rajoitusten voimaan. Vapaus valita on kannustavampi tapa suhtautua asioihin. Esimerkkinä –  on vapaus valita syödä terveellisesti. Ei niin, että ”epäterveellinen kielletty” Nyt kuitenkin olen huomannut roikkuvani ihan liikaa koneella, varsinkin tuon kalenteroinnin suhteen. Joku roti taas tähän on taas kerran saatava. Aiheen ympärille on kehittynyt todella iso ryhmä, ja kun ryhmä on iso, niin jatkuvalla syötöllä sieltä pulppuaa ideoita. Nyt oma ideakiintiöni on rajattu näihin valintoihin, enkä uusia tarvitse, koska näissä on jo puuhaa riittämiin. Tottakai edelleen ryhmään haluan kuulua, mutta lähinnä kurkkimassa silloin tällöin. En näin aktiivisena osallistujana – tuo aktiivisuus vie ihan liikaa aikaa aidosta arkipäivästä.

Olkoon idea kuinka vanha tahansa, niin enää tässä iässä, ei vaivaudu uniaan menettämään sen suhteen onko joku juttu IN, just tällähetkellä, vaiko ihan last season. Kalenteriin jutut nyt alkuun siis päätyy ihan tarrakuvien mallisina. Ei riitä tila, eikä aika siihen täydellisen hienoon planneriosion tekemiseen – toisaalta sana täydellinen on aikalailla ristiriidassa monessa suhteessa, kun mun jutuista on kyse.  Tälläilen sitten tänne näitä pieniä projektin palasia yksittäin. Sen tarkemmin kun ei  tiedä mistä aloittaa, ainakin innolla odottelen keltaista kirjaa saapuvaksi. Tämä parfyymi nyt yksi pikkiriikkinen osa Project me:tä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *