Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Pienestä kokonaisuudeksi

Mietinpä tuossa, kun kirjoittelun aiheita on jonossa niin monia, että miten saisin ne jokseenkin linkitettyä toisiinsa, mutta ei kyllä haluan jokaisesta kirjoittaa ihan oman juttunsa. Tavallaan kaikki niistä kuitenkin liittyy #projectme teemaan. Koska mukana on kosmetiikasta, liikunnasta sekalainen kirjo, polku johtaa viineihin ja kirjoihin.

”Tärkeää on pienet, pienen pienet askeleet Jos et astu askeltakaan, mitä sä teet? Tärkeää on pienet, pienen pienet askeleet. Ennenkin on isot pienempiä seuranneet”.

-Lenni Lokinpoikanen-

Vaikka kuinka niin noita yövuoroja tuolla aiemmin hehkutinkin, niin monen mutkan – monen paperille rustatun perustelun jälkeen  ja unettoman yön aiheen parissa viettänyt. Selkeä päivärytmi vaan on mulle paras. Huomioon kun on otettava ihan kokonaisuus, ja se ratkaise. Ei yksittäiset seikat.  Säilyyhän ne ihmiset siinä kuitenkin vaikka vähän erilaisessa rytmissä taaperrankin. Ikävähän noita öitä tulee, mutta onnekseni ihmiset siinä ovat ainakin jatkossakin lähellä.

Uskomattoman paljon positiivista tapahtumaa liittynyt vuoden alkuun, josta olen todellakin niin täydestä sydämestäni kiitollinen. kiitollinen olen myös sille ”sählääjämestarille”, joka kalenterimaailmaa suositteli. Kalenterin voima on todellakin todettu toimivaksi. turvallinen tunne. Nyt kun rinnalla kulkee myös tuo Hyvän mielen tehtäväkirja, niin uskon sen lisäävän näitä kiitollisuuden tunteita entisestään.

Tiedä nyt sitten lienenkö kovastikin rikkonut sääntöjä, mutta avannolla mulla oli tällanen pummi mukana (Waggen tuuraaja) – ei se kyllä saunaan tai avantoon edes uskaltautunut, mutta oli kuulemma hengessä mukana. Ja rehenteli ainakin laiturilla, kun mun uintiaika jääkylmässä vedessä oli sen mielestä niin lällynlällyn lyhyt. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *