Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Makujen ilta 2017

Ihan väärässä järjestyksessä nämä mun postaukset nyt tipahtelee, mutta lähimmästä lähdetään nyt liikkeelle, ja päädytään siihen maailmanluokan konserttiin sitten myöhemmin. Säikähdin itsekin kun huomasin kuinka kauan täällä blogissa ovat perhoset yksinään lennelleet. Hupsis – mutta nyt mennään. Monta ihanaa tapahtumaa läpikäytynä viime päiviltä.

Makujen Ilta – toista kertaa Vaasassa järjestettävä ihana ilta jonne mahtuu makuja niin läheltä kuin kaukaa – mukana niin herkut, kuin alkoholit oluesta viinien kautta väkeviin. Tilaisuus oli tälläkertaa muutettu sisätiloihin, jolloin olo oli huomattavasti kevyempi kun ei tarvinnut säätä miettiä, vaan pystyi jo etukäteen suunnittelemaan ja varaamaan illan tuolle tapahtumalle.

Harmillisen vähän tapahtumasta minun mielestäni oli markkinointia, mutta ehkä taakse tarvittaisiin apujoukkoja ja sitä kuuluisaa yhteishenkeä. Sitä on usein tässä kaupungissa vaikea löytää, mutta jospa kerrankin yritettäisiin yhdessä saada tästä jotain suurempaa.

Tottakai tutustuin illan jokaisen esilleasettajan tuotteisiin, kyselin ja kiinnostuin. Suklaan kohdalla todellakin huomiota herättävät makuyhdistelmät, sekä aito vaasalainen kosketus tottakai myös tuotteissa. Kalasuklaa- Jep luit oikein. Tätä oli pakko maistaa ja mieleen siitä hulmahti heti Vaasan kalapäivät jo lapsuudesta- eipä sitä osaa oikein kuvailla – se täytyy kokea. Kala – niin ja Porosuklaa ovat Suklaaparatiisin ihan varmasti mielenkiintoa herättäviä tuotteita.

Tarjolla oli siis ihan varmasti makuja joka lähtöön. Kahvia Pietarsaaren Roger’s coffeelta, Öljyjä Glenn Sundstetilta, Olutta läheltä – viiniä ja väkeviä kaukaa. Wasa Linen ideoita ja herkkuja.  Hyvää musaa taustalla – kiitos ihana ja rento Jani Wikholm. Ilta joka on tehty näistä ja muista upeista antimista (niin paljon ettei millään voi kaikkia noin vaan muistaa), – eihän sellainen ilta voi kuin onnistua. Toivon todellakin tapahtumalle jatkoa – vihdoin Vaasassakin jotain äksonia.

Minuakin käytiin moikkaamassa Kreikkalaisten viinien ja Riedelin lasien (Vinum Wasa)pöydän ympärillä, ja mikäs siinä oli esitellessä ihania viinejä, ja tarinoita niiden takana. Ne kerron omassa postauksessa, koska sen verran koko se kokonaisuus kolahti, vaikka alkuun Zazazu vaikutti kyllä nimenä jo omituiselta. Rakastuin tarinaan nimen takana ja itse viiniin – ja ah mikä kuosi pullossa. Kuvat jatkakoon tästä. Kiitos upeasta illasta kaikille teille..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *