Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Kuvat kertoo tarinaa

Mistähän ihmeestä johtunee, että kun olis postausaiheita ja ideoita ties kuinka paljon, niin silloin ei sanoja vaan löydy. Jos sanoja kuitenkin jostain pulpahtelisikin – niin niiden saaminen oikeaan järjestykseen on totaalinen stoppi. Jos niitä sais edes vähän sinnepäin, niin ettäkö mitä – kuvat – ei sitten ainoan ainoatakaan kuvaa joka olisi julkaisukelpoinen. Kuvien ottaminen ei koskaan ole ollut mun vahvoja puolia. Keskittyminen moiseen ei vaan riitä. Joskus olin aiheesta ihan kiinnostunut. Ilmoittauduin jopa ihan valokuvauskurssille, mutta – ei hyvää päivää – ei ollut mun juttu. Joten kuvat täällä lienee siitäkin syystä kaukana siitä upeasta blogikuvausvaatimuksesta. En edes osaa noita niin suosittuja filttereitä käyttää.

Nooh päädyin sitten kaiken valokuvahässäkän kautta iCloudiani penkomaan, eipä siinä tiennyt itkeä vai nauraa – tai no kumpaakin mahtuu mukaan. Kuvia oli kahmalokaupalla, monet hetket unohtuneet, ja päätyneet muistoihin. Suuriosa kuvista tietysti sellaisia joita nyt ei julkiseksi halua, joten kunnon vuosien kuvakollaasia ei kannata odotella.

Pidän edelleenkin Instan henkilökohtaisempana, kun seuraajia on sopivasti, niin kynnys nakella kuvia sinne ei ole ollenkaan niin korkea. Siinä missä Face on itselläni suhteellisen julkinen, niin Insta onkin sitten se missä on henkilökohtaisempia arkisia kuvia ym. Kun Instan kuvia rollailin, niin itseasiassa nämä kyllä kertoo aikalailla tästä mun ihan tavallisesta arjesta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *