Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Kesä ja markkinat

Aika tuntuu kiitävän siivillä, varsinkin näin vapaapäivinä. Vastahan oli aivan ihanat Kansainväliset markkinat keskustassa, kun sitten jo (mun mielestä) heti perään FestVilla (tai no olihan tässä viikko välissä, mutta aina ei ehdi ajankulkuun mukaan). Markkinoille suuntasin, minipäikkäreiden jälkeen, yövuoroista ja nautin todellakin siitä ihanasta kansainvälisestä fiiliksestä – tokikin oli ihana myös törmätä moneen tuttuun, joita ei välttämättä niin usein näe. Eli pientä ”hei-hei” fiilistä aistittavissa taas. Kunnon säikähdyksen sain kuitenkin todetessani ”hmmmm markkinat loppuu klo 20, mutta Toriparkki on mennyt kiinni jo klo 18.00” – siitäkin selvittiin säikähdyksellä eikä autoa sinne yön yli tarvinnut jättää. Huh.

FestVilla sitten taas, öhöm, jostain syystä ei vaan nyt innostanut lähtemään liikenteeseen, vaikka vapaata oli, ja ilmakin ok. Osittain johtunee kaiketi siitä, ettei vielä ole ehtinyt sisäistää kesän läsnäoloa. Loman lähestyessä kaiketi sekin alkaa hahmottua. Tämä viikonloppu sitten menikin ihan univajetta paikkaillessa. Siivoilua auringonpaisteessa ja rentoa oleilua siitä tämän viikonlopun vapaapäivät lienee tehty.

Kuvat kun kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tulihan niitä markkinafiiliksiä napsittua. Ostoksia tuli tehtyä, ja tottahan toki vielä sunnuntaina oli piipahdettava ostamaan tuotteet jotka lauantaina jäi vielä harkinta- asteelle.  Toki viime viikonloppuun mahtui myös sunnuntain perhejuhlat ja juurikin sellaiset pienet ja söpöt, kuten juhlan prinsessan tyyliin sopii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *