Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Kalenteroinnin viemää

No niinhän siinä on nyt käynyt että kalenterin tuunaus, on enemmänkin tuonut tullessaan, lisää ruutuaikaa. tarkoitus oli kuitenkin päinvastainen. Ehkä näin aluksi tuleekin selviteltyä kaikkea mahdollista mikä siihen liittyy, mutta toivottavasti jatkossa kun kalenteri on saanut perusmuotonsa, niin se ruutuaika vähenee. Nyt olen ihan liikaa roikkunut etsien sopivia sisältöjä jne. Ihan uskomatonta miten paljon tähänkin maailmaan mahtuu – eipä siinä tarvitse kuin hypätä Etsyn ja Pinterestin maailmaan, niin johan silmissä vilisee niin tarrat kuin sisällöt ja kannet.

Mukana on aivan ihanan ryhmän (kalenterimania) kautta palanneet vuosien (hmmm tai vuosikymmenten) jälkeen, ihan etanakirjeenä kulkevat kirjeet. Uskomatonta miten vaikea sitä onkaan kirjoittaa käsin. Oma käsiala on ihan kauheeta, käteen sattuu, saati sitten se kirjepaperin löytyminen – ostin ainoan mitä oli tarjolla, kun useamman kaupan kiersin. Nooh ehkä netistä tai sitten ihan Suomalaisesta löytyy parempi tarjonta kunhan aikaa niissä käymiseen löytyy.

Nämä ”kynät” oli mulle niin iloinen yllätys. Wish:ltä tilatut joten hinta yhteensä 2€. Tulee nauhana kuvioita, jotka tuossa on esillä – aiheina kahvi ja rakkaus.Se ihan uskomaton maailma joka kalenterituunauksen osalta löytyi, oli ehkä liiankin iso – taas joudun tekemään valintoja. Se on uskomattoman uuvuttavaa löytää kokoajan toinen toistaan upeampaa materiaalia. pakko yrittää pitää jalat maassa, ja miettiä todella sitä mitä itse aidosti tarvitsen, ja joka sopii mun tarkoituksiin. Tottahan toki tähän sais uppoamaan hurjasti rahaa ja vielä enemmän aikaa, mutta sehän ei alunperin todellakaan ollut se syy miksi tästä aloin tietoja hakea. Kaiken tämän vaaleanpunaisen naisellisuuden keskelle kaipasin hiukan arkisempaa tarraa ym. Välillä nimittäin tuntuu että niiden quotetarrojen keskelle tukehtuu, mutta sopivassa määrin heiteltynä oikeisiin kohtiin, ne varmasti ovat ok. En halua tukehtua niiden liirumlaarumien alle.Ehkä mä pikkuhiljaa alan löytää omaa linjaa. Parasta olis hetken pitää taukoa noissa kahlaamisesta, koska kokoajan tulee juttuja ”oij mä haluun” – todellisuus kuitenkin on että en oikeasti tarvitse, joten ettei hutiostoksia tulis, niin paras laittaa itsellen tietyt rajat. Ostan vaan mitä oikeasti tarvitsen – liika on kuitenkin aina liikaa. Kunhan nyt saisi osiot edes väkerrettyä ja valittua omaan tarpeeseen sopivan sisällön. Budjettiosio lienee paras, niin samalla pysyy tarra ym kalenterishoppailu kurissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *