Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Joogamotivaatiota

En ole koskaan ollut mikään innokas lehtientilaaja. Lukija kylläkin – lehtiä kun on niin helppo näin keskittymishäiriöisenkin lukea. Usein kuitenkin selaan lehtihyllyn luona, millaisia itseä koskavia/kiinnostavia lehtiä on ilmaantunut. Muutamaan kertaan käsiin ihan kuin liimaantui OMjooga niminen lehti, joka vaikutti supermielenkiintoiselta. ostospäätös jäi silti mietityttämään, löytyyhän kotoa jo kasapäin jooga-aiheista kirjallisuutta.
Nooh sain lehdestä näytenumeron ja voi kuinka innoissani heti sen kimppuun kävinkään. Vihdoin ihana lehti jossa vaikuttaa, ettei ole ylimääräistä höpinää.
Tosi laadukas lehti ja helposti lähestyttävä, vaikka tuon näytenumeron kohdalla aiheet sattuivatkin hieman väärään suuntaan. Selkeästi keskitytty raskaus-, ja vauva-aikaan. Itsellä kun jälkipolvi on jo yli parikymentä vuotta. Lehdelle olenkin jo uutta kotia kysellyt, ellei suoraan kotia löydy, niin neuvola ja synn.osastot varmasti ottaa lehden mieluusti vastaan

Postauksessa Joogamaton metsästys, tulikin jo esiin joitain asioita omasta maailmastani joogan suhteen mm joogamaton väri on yhtä tuskaa löytää juurikin oikea sävy. Nyt olen yhden tilannut, ja värin sävyä jännitän, koska netin kuvat nyt vääristää aina hiukan sävyjä.

Itselleni lehden mielenkiinoisimmat artikkelit tässä ihan kuvina. Koska tosiaan nuo raskausajan/vauva-ajan artikkelit ei kolahtaneet, niin jatkossa tulen edelleen selaamaan lehden kaupanhyllyllä, ja tekemään ostopäätökseni selailun jälkeen. Nyt tiedän, että lehti on laadultaan sellainen josta pidän, aiheet vain haluan selata etukäteen. Jos joltain löytyy ko lehteä viimevuoden viimeistä numeroa, tarpeettomana, niin mulle saa mieluusti vinkata. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *