Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Joogamaton metsästys

Kysynpä täältä, josko joku sattuisi tietämään. Olen metsästänyt uutta joogamattoa ja kun niin kovin kranttu olen oikean värin/sävyn kanssa, niin josko joku tietäisi mistä voisi löytyä Kirkas keltainen (kuin kuvan kirja), Lämmin heleä persikka (Kuten OMjooga -lehden kuvassa.otai ”rouvanroosa” – heleän vaaleanpunainen. (Kuten hamam pyyhkeeni sävy).
Keltainen ensijijaisesti halusessa, mutta myös nuo muut värit kutsuu kovasti. netin kautta kun värejä on vaikea arvioida, ja olen yhteyttä ottanut joihinkin verkkokauppoihin, mutta vielä ei ole onnistanut.  Kirkasta pinkkiä tai hurjan kirkasta oranssia on ollut vain tarjolla. Tiedän mitä haluan, muttakun halut on taas niin omituisia, että oikean sävyn metsästykseen kuluu ihan turhaa aikaa – samoin kuin ruutuaika alkaa kohta hallita taas liikaa – kun sitä selaa ja selaa – eikä tahdo löytyä. Ilmianna, vaikkapa ihan blogi Facesivun kautta, jos tiedät mistä lähtisin metsästyksen umpihankeen tarpomaan.

2 kommenttia

  • Piia / La La Lilja sanoo:

    Oletko ennättänyt tutkia jo Fitnesstukun, Yogalifen tai Omyogan valikoimat? Myös Pilateskaupassa on laaja valikoima mattoja :)

  • jaana sanoo:

    Heip,

    Kiitos kommentista <3 Pilateskaupasta itseasiassa löysin yhden johon ihastuin, ainakin kuvan perusteeella, mutta se oli varastosta loppu, joten selailu jatkuu. Kiitos vinkeistä <3
    -Jaana-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *