Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Joogaa, Hamamia ja ”project me”

No eihän tuolle mun kalenteroinnille loppua näy. Päätin toki pyhästi, pysytellä omalla tielläni, sillä netti kun on täynnä toinen toistaan upeampaa merkkikalenteria, ja ryhmässä erityisesti nämä näkyy. Nälkä kasvaa syödssä, joten jonkin verran on pakko rajoittaa noiden ryhmän kalenterien seuraamista, ettei unohdu se tärkein syy miksi itse lähdin kalenteria personoimaan. Toki kurjaa on se, että kalenterini, osoittautui heti alkuun aivan liian pienirenkaiseksi. Sinne ei kovin paljon muuta peruskalenterin lisäksi mahdu. Haluaisin sisällyttää sinne mm sen ”Project me” osuuden, mutta kun tila on hyvin-hyvin rajallinen niin pohdin pääni puhki muita vaihtoehtoja, tai osion tarvetta ylipäätään. Ihana se olisi, mutta se tilan järjestäminen ja sopivan pohjan rakentaminen, onkin sitten se vaikein juttu.

Asioita, joita nyt tuonne olen onnistunut lisäämään, on nimenomaan naisellisuus. Miten sen vaan saisin näin pienessä tilassa kivasti mukaan. Siinä pohdintaa yön hiljaisina tunteina. Tuttu Pinterest kun ei tällä kertaa niin suureksi avuksi vaikuta olevan.

Jokin aika sitten blogi, jos toinenkin, hehkutti Hamam pyyhkeitä – yhtäkkiä tajusin kuinka täydellinen se avantoreissuilla olisi kun lähestulkoon päivitttäin siellä piipahdan. Siinä yksi supermielenkiintoinen hankinta (harkinta) tuote jota tahdoisin testata. Sopii ihan joka tavalla arkeeni, ja se mitä kuvia aiheesta selasin, niin ah mitä ihania keltaisen ja heleän vaaleanpunaisen värejä siellä vastan tuli.

Tällähetkellä kuitenkin ihan tämän tavallisen arjen pariin, ovat paikansa löytäneet myös tuttu ja rakastettu jooga. Sain näyetkappaleen luettavakseni, ja totesin sen kyllä olevan juurikin sitä mitä tällähetkellä kaipaan. Tosin lehdesä oli suhteellisen paljon mamma -juttuja, jotka eivät sinällään itseäni koskettaneet, joten taidanpa napata sitten uuden numeron kauppareissulla ostoskoriin, kunhan se nyt ilmestyy.

Mun kranttuus lienee useimmille tuttua, ja saatan joutua etsimään sitä ”täydellistä” tuotetta pitkäänkin. Nyt kun projektina on saada jalat taas siihen kuntoon että kehtaa tulla joogasaleilla paljainjaloin tepastella, niin jalkavoide hyllyn äärellä päätäni rapsutellen, päädyin tuotteeseen, jonka ajattelin olevan tähän tilanteeseen sopien ns ”semihyvä” – mutta wow itseasiassa se on kyllä yksi parhaista mitä olen koskaan käyttänyt, Merkiltään Pirkka ja hintakin sen mukainen alle 5€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *