Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Joku roti tähän hommaan

Ei – tämä ei ole planneriblogi, vaikka se nyt onkin ihan hurjasti ollut esillä. Työkuvioissa tulee muutos seuraavien 6 viikon ajaksi – saan ensikertaa eläissäni työnkierron kautta mahdollisuuden kokeilla päivätyötä. Edessä siis odottaa vapaat viikonloput ja säännöllisyys, taakse jäävät arkivapaat ja lisät. Jännittää.

Tuo säännöllinen arkirytmi, vaikuttaa varmasti tosi paljon.  Samalla kun pääsen testaamaan tätä, saan todellista vaihtelua työkuvioihin, ja näin saan keskityttyä enemmän oman elämän rakentamiseen – eli tutut kalenteri, biohakkerointi (taas löydettävä oikeille raiteille) niin ja tietysti tuo Antisäätäjä siellä taustalla hihkuen muitutuksiaan. Nyt toivottavasti löytyy selkeämmin aikaa myös ihanille viineille. Ihan hurja ikävä sitä maailmaa. Nyt voi rauhassa suunnitella, mitä milloin ja missä. Tietää milloin on töitä ja milloin vapaata- ilman että se pitää ensin tarkistaa kalenterista.

Kalenterimaailmassa olen viimepäivinä uppoutunut ihan huikeisiin tarroihin. Naurattaa itseäkin kuinka sitä on niihin hurahtanut aivan kuin pikkutyttö aikoinaan muisteihin (kiiltokuviin kai hienommalta nimeltään). Sen jälkeen kun hyppäsin Pinterestin ja Etsyn syövereihin, niin se oli menoa – varsinkin ku pelkästään free printible tarrat riittää tässä vaiheessa, kun mistäs sen tietää vaikka tämä karahtaisi karille, niin ei ainakaan ole kukkaro tämän takia kasaan kuihtunut.

Nooh tärkeintä on kuitenkin, että saan karsittua arkeeni oleelliset asiat – aidosti iloa tuottavat, ilman, että haahuilen jossain oleellisen ulkopuolella omassa kuplassani. Tänään juurikin kaverin kanssa pohdittiin, että onko oikeasti todella niin, että aika menee ihan uskomatonta vauhtia, verrattuna ”dinosaurusten ” aikaan. Johtuuko tämä kiihtyvä tahti keski-ikäisyyden mukanaan tuomasta pakosta – joka ohjaa tekemään hurjasti asioita ”kun vielä ehtii” – vai onko todellisuus vain netin, ja somen kautta, muuttunut niin hektiseksi, että myös nuoret ovat samassa vauhdissa ja riittämättömyyden tunteessa mukana.

Perusta siis on nyt hankittuna, ihan halvimmasta päästä Wishin kalenterin kannet (tosin heti jo huomasin, että liian vähän niihin renkaisiin mahtuu, kun kalenteri kuitenkin on se tärkein, mutta tällä aloitan. samoin tarrat ja koru – linjalta Wish ja free printable. Voi kun oppisin kärsivällisyyttä/keskittymiskykyä (vähän noin niinkuin sivutuotteena) edes sen verran että kuvaus jaksaisi innostaa.

Ps. Kyllä on niin hempeetä roosaa, mutta toki niitä vastapainoksi tarkoitettuja tarrojakin tulee, ei tämä niin hattaraa ole. Antisäätäjän : ajanhallinta, luku 1.5 tiivistää asiat lyhyesti. (Kuuntele ilmaiseksi Suplasta)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *