Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Ikävä kyllä jäi kokematta

Tähän kuvittelin tulevan isomman muutoksen, kun sain siirtyä päivätyöhön, mutta näköjään täytyy skarpata enemmän. Nimittän olen ihan väärässä kaupungissa tänä viikonloppuna. Toki olin huomioinut asian jo aiemmin, mutta jostain syystä se lähteminen vaan tyssäsi. Helsingissä nimittäin olisi kolme täydellistä tapahtumaa tämän viikonlopun aikana joihin olisin niin halunnut päästä, mutta täälä kökötän Vaasassa. Kiukkuisinta tässä lienee se, että viime vuonna pyhästi päätin samaisista tapahtumista, että ensi vuonna ihan varmasti osallistun, vaan näköjään taas toisin kävi. Kyllä vielä lauantaiaamuna kurkkaamassa Onnibussin ja VR:n sivut, mutta ihan liian myöhässä. Taitaa olla paras tällätä nuo tapahtumat planneriin jo ensi vuoden puolelle, niin varmasti tulee lähdettyä matkaan.

Muutoinkin jostain syystä, ihan liikaa mielenkiintoisia tapahtumia menee sivusuun, vaikka ei ainakaan voi sitä syyttää ettei olisi tiennyt. Yhden ongelman olen toki bongannut. Facessa kun klikkaan ”kiinnostunut” niin eipä noita enää löydy helposti, jotta voisi sitten oikeasti tehdä päätöksen. Helpolla haulla löytyy tapahtumat joihin on valinnut ”osallistun” mutta ei nuo kiinnostunut kohteet. Tai sitten en vain osaa käyttää sitä oikein. Koskee siis myös ihan Vaasassakin olevia tapahtumia. Sitä monesti klikkaa ”kiinnostunut” koska haluaa ottaa selvää aiheesta ajan kanssa, mutta sittenpä niitä en enää löydäkään, jotta sen varsinaisen osallistumispäätöksen voisi tehdä.

Nämä ikävä kyllä sitten skippasin tänä viikonloppuna : Helsinki Coffee Festival- Kaapelilla. Grand Champange -Vanhalla ylioppilastalolla, NHS-luonnonkosmetiikkapäivä -Paasitornilla.

Kyllä tähän viikonloppuun silti mahtui tapahtumaa, ihan näin kotikonnuillakin. Perjantaina osallistuin mielenkiintoiseen viinitastingiin. Tutustuin ihaniin ihmisiin ja nautin hyvästä illallisesta. Tuosta illasta sitten ihan oma postauksensa. Onnistuneesti sain myös kasattua uuden kulkupelini, joten nyt sitten taitaa olla hypridifillarilla kevyt polkea. Kasaaminenkin oli helpompaa kuin Ikean shoppailut.

Pari kuvaa noista kokematta jääneistä tapahtumista. Kuvat tietenkin tapahtumien sivuilta, koska luonnollisestikaan omia ei ole.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *