Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Haluaisin hurahtaa

Vaihtoehtojen karsiminen kummasti helpottaa päätöksentekoa ainakin omalla kohdalla. Kuinka kauan olenkaan hokenut, sitä miten paljon ahdistaa nykyinen meno, kun valintoja on ihan liikaa tarjolla. Pohdinpa sitten että miten olen asioihin aiemmin suhtautunut, ja milloin olen kokenut olevani oikealla tiellä. Hurahdus- se sana iski heti ajatuksiin. Olisiko taas syksyllä aika hurahtaa johonkin. Vaikka tuolla muutama postaus sitten kovasti vakuuttelin että niin ei tälläkertaa käy. Näin se mieli muuttuu.

Onhan noita kaikenlaisia juttuja tullut kokeiltua. Suuriosa kokeiluista kuitenkin liittyy tavalla tai toisella ruokaan ja liikuntaan, ja ihan siitä samaisesta syystä kuin että ahdistaa kaupoissa kun ihan liikaa vaihtoehtoja – helpommalla pääsee kun itse laittaa riittävästi rajoitteita itselleen, niin pienemmästä määrästä on helpompi valita.

Biohakkerointi on se omalla kohdalla todennäköisin tämän syksyn hurahdus. Siinä kun onnekseni voi liikkua myös sisällä – kaikenmaailman seurantahärpäkkeet saavat kuitenkin pysyä ihan omissa oloissaan. Jospa kokeilein ihan taas vain napata lähtötilanteen ja sitten seurata yksittäisiä verrokkipäiviä.Eli tarvittavat härpäkkeet löytyy jo kotoa.

Samanhenkistä seuraa sitten vain lähdettävä taas etsimään – muutama tuttu toki aiheeseen on hurahtanut, mutta yksi suht suurista avuista jonka aiemmilta kerroilta toivon löytäväni, on samanhenkinen nettryhmä. Tällähetkellä olen aikalailla poukkoillut muutamien ryhmien mukana, mutta ryhmäkoot ovat nin hurjia, että seuraaminen vaatisi niin paljon aikaa mikäli meinaa jutuissa mukana pysyä, että etsin mielummin jotain vähän pienempää sakkia. Lisäksi mieluusti niin että keskusteluissa on ihan tavallisia tallaajia, eikä pääasiassa alan asiantunijoita. Heh – ei ole kiva olla ainut tonttu ryhmässä jossa muut on asiantuntijoita – eikä niin että keskusteluissa suuressaosassa markkinoidaan jotain. Tahdon tavisten keskelle – toki noissa ammattimaisemmissa ryhmissä hyvää on se että niissä saa tietoa kahmittua kahmalokaupalla, mutta itse keskusteluun osallistumisen kynnys onkin sitten se haastavampi osa-alue.

Ennen syksyn odotettavissa oleva hurahdusta on kuitenkin edessä ihana kauan odotettu kesäloma – itseasiassa koko aikuisen ikäni ensimmäinen täysi neljän viikon mittainen. uskomatonta – saa nähdä mien osaan suhtautua vapaa-aikaan, nyt ainakin tuntuu että olen liikaakin tällännyt tapahtumia kalenteriin. Nooh onnekseni suurinosa ihan omaksi iloksi kalenteriin kirjoitettu, osallistun jos tuntuu siltä – pakko ei ole. Eli elellään tilanteen, sään ja fiiliksen mukaan loma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *