Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Festarit auringon alla – meren äärellä

No tulihan sieltä tälle kesälle festaria myös mun kohdalle, vaikka tuolla lomalaiskottelussa totesin, ettei ollut yhtään festaria tullut koettua tänä vuonna. Hyvää kannatti odottaa, sillä uskallan täysillä hehkuttaa näitä helteisen auringon alla, ja viilentävän meren äärellä vietettyjä iltoja todella ainutkertaiseksi kokemukseksi. Tämän kesän tapahtumien runsas tarjonta ja upeat puitteet, ovat saaneet kerrankin liikettä vaasalaisten kinttuihin. Lisää tällaista aktiivisuutta, niin herää kaupunki eloon.

Ihan perinteisesti bilettäen, en VaasaFestival festareihin osallistunut, vaan suurimman osan ajastani vietin  Food and Wine Villagen viinitasting teltassa, Astra Wines:n pisteellä apuna. Hyppäsin remmiin todella nopealla varoitusajalla, silti pääsin vihdoin tekemään sitä mistä nautin eniten, eli asiakaspalvelua. Jotain taikaahan tuossa on, nautin todellakin erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja tutustumisesta. Jo tuttujen ihmisten kanssa rennosta jutustelusta, hyvien viileiden viinien äärellä. Täydellistä vastapainoa nykyiselle päivätyölleni, ja sitä kautta kaivattu henkireikä arkeen.Sen tarkemmin en noita itse viinejä lähde ”avaamaan” sillä viinejä voi oppia tuntemaan vain maistelemalla, ja luottamalla omiin aisteihin. Kokonaisuuteen kun joka tapauksessa vaikuttaa viinin lisäksi ihan kaikki siinä ympärillä – tunnelmasta ja seurasta lähtien. Siksi kannustankin ihmisiä vain rohkeasti hyppäämään mukaan ja unohtamaan tarkat ”säännöt” -rentoa leppoisaa illanviettoa kavereiden kanssa – viini kun ei todellakaan ole vakava asia.Festareilla lasipuoli oli hoidettu todella harkiten ja samalla jokaista kaatoa helpottaen. Olihan laseissa (muovia), valmiit mittataulukot. Luksusta, ja siitä täydet pisteet.                                                                   (Kuva: VF/Veronica Huhtanen)

Kaikella tavalla festarit täyttivät odotukset. Itse koin, että kaikki sujui täysin luontevasti, ilman minkäänlaisia haittatekijöitä. oli sitten kyse alueelle saapumisesta, siellä loogisesta ja helposta alueiden löytymisestä, palvelun jouhevuudesta päättyen aina siihen, että kotiin lähtiessä taksiakaan ei tarvinnut jonotella, vaan nopsaan sai kyydin kotiin. Näin jälkeenpäin kun olen ihmisten kanssa jutustellut, niin kaikki ovat olleet samaa mieltä. Kaikki toimi kuin rasvattu, rennosti ja ammattitaidolla. Ehdottomasti lisää tällaista. Tietysti myös itselle lisää vastaavia kokemuksia – huippua huomata, että vaikka ne parhaimmat asiakapalvelutaidot onkin vähän päässeet taustalle,kun niitä ei päivittäin pääse toteuttamaan, niin kyllä ne sieltä pintaan pomppaa. Olihan vieressä selkeästi alansa ammattilaiset, jolta opin paljon siinä kaiken leppoisan illan lomassa. Kiitos järjestäjille, kiitos ihanille asiakkaille, kesähelteelle, upealle kokonaisuudelle ja tunnelmalle. Kiitos, että sain olla mukana.

Seuraavaksi ajatukset suuntaa jo Kyröfestiin 18.08, jonne lähden tutustumaan taas uuteen maailmaan todellakin avoimin silmin ja mielin. Kohti uutta kokemusta. Nähdään siellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *