Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Ei enempää, eikä vähempää

Kuin maailman parantaminen.

Kuinka pienistä asioista se motivaatio todella lähtee. Tässä todellinen ja aito motivaatiopuhe. Eihän tällaista voi kyseenalaistaa. Uskomaton, vaikka Facen onkin kiertänyt useaan kertaan. Tämän äärelle kannattaa pysähtyä, ja antaa aikaansa tuon vajaan kuuden minuutin verran.

Mitä tällaisen tunteisiin uppoavan motivaation jälkeen voisi kirjoittaa? Ehkä se kaikki onkin kiteytetty, tuohon pedin petaamisen yksinkertaisuuteen. Pienistä asioista se rakentuu meidän kaikkien elämä – ehkä koko maailman parantamiseen on liiankin draamallista, mutta mikseipä tätä upeaa puhetta voi soveltaa ihan omaan arkeensa.

Mihin haluan enemmän antaa aikaa – mitä taas haluan vähentää. Kalenterointi ja sen yksinkertaiset kikat, auttavat kummasti jäsentelemään ihan jokaista päivää.

Missä milloinkin toivon olevani – teenko asioita saavuttaakseni sen, vai haahuilenko sinne tänne, kuten aikalailla tähän asti olen tehnyt. Ehkä tämä vaaleanpunaisen ällöjen elämänohjeiden lukeminen kyllästymiseen saakka, on tehnyt tehtävänsä. Tuo yllä oleva puhe kuitenkin aikapaljon sinetöi. En haua olla vuoden kuluttua enää tässä tilanteessa, vaan haaveista on tehtävä tavoitteita. Ei siinä kyllä maailmaa muuteta, mutta omaa arkea kylläkin. Liitetään nyt tuo kalenterointi vielä tähänkin – mitä eri osalueita olen siihen mukaan ottanut. Jos homma ei toimi, tai kiinnostus lopahtaa alkuintoilun jälkeen, niin ainakin olen kokeillut, ja enhän kuitenkaan ole selitysvelvollinen kenellekään moisesta, haahuillen, en ainakaan päämääriini pääse – pieneten deadlinen avustuksella uskon ainakin suunnan olevan paremmin hallinnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *