Blogi elämästä. Aikuisen naisen arjesta, joka täyttyy ideoista, ilmiöistä, ihmisistä, kirjoista, viineistä, elämän pienistä iloista. Rakkaus Ranskaan kulkee rinnalla arjen keskellä.

Seuraa blogiani Bloglovinissa!
Mon Voyage Facebookissa
Yhteystiedot
jaana.ahl@gmail.com
Jaana Ahl

Aika hallintaan

Muistanette kun tuolla muutama postaus sitten höpötin Bujosta- siitä miten ensin viittasin kintaalla moiseen pipertämiseen. Nyt kuitenkin löytänyt edes hieman omaa tietäni silläkin matkalla. Ihan aloittelija todellakin olen. En olisi ikinä uskonut, että taustalla voi olla niin iso maailma – upeaakin upeimpine Bujoineen tai kalentereineen. Jokaisella on tyylinsä.

Luin kirjan Bujoilun voimaa ja totesin että ihan liian haasteellista itselle. Päädyin siis lähinnä ”kalenterointiin” (oma keksimä sana, kun en muuten osaa asiaa kuvata). En ostanut tuota peruskalenteria, jota silloisessa postauksessa harkitsin. Löydettyäni Kalenterimania blogin ja Faceryhmän, päädyin valitsemaan kannet erikseen, ja kalenteri sisällön ja kaiken ”ylimääräisen hötön” siihen sovitettuna. Voi sitä valinnan vaikeutta, valitettavasti kauneimmat (ihan täydellisen upeita) merkkikalenterit/kannet täytyi jättää sivuun ja valita kukkaroystävällisempi vaihtoehto. Ah miten kauniita kaikki, mutta ehkä joskus, jos tästä muodostuu pidempiaikainen harrastus, eikä pelkästään hetken hurahdus. Paremmat (kauniimmat) välineet, niin sitä mielummin harrastusta tulee tehtyä, ja näinollen jatkuvuutta parannettua. Ensimmäinen olkoon silti harjoitusversio. Olen kuitenkin tyypilliseen tapaani onnistunut sähläämään jopa tässä. Tilailin nimittäin tarroja (tarrojahan ei voi koskaan olla liikaa) – kunnes tajusin niiden olevan itse printattavia – ja enhän omista printteriä, tarrapaperista nyt puhumattakaan.

Sanotaanko vaikka, että tämä lienee jonkin sortin hätähuuto, opetella käyttämään kalenteria. Monia eri tapoja olen kokeillut, ja toivottavasti tämä nyt toimii. Tottakai joudun aikamoisen tarkkaan harkita mitä ostan, koska tähän todellakin saisi uppoamaan euron jos toisenkin. Aikaakin saisi kulutettua ainakin yhden täyden työpäivän verran. Luonnollisesti aloitan yhdellä peruskalenterilla, suunittelen siihen ja merkitsen asiat siihen – monilla asiaan hurahtaneilla on jokaiselle alueelle omansa, mutta se olisi todellakin liian haasteellista itselle. Kalenterini tulee siis todennäköisemmin olla enemmän arkeeni sopiva, käytännöllisen selkeä selkeä, eikä suinkaan noiden alhaalla olevien upeiden mallien kaltainen.

Toivottavasti tämä kalenterointi, sekä Anna Perhon kirja : Antisäätäjä, toisi vähän järjestelmällisyyttä mun arkeen. Ainakin joudun kohtaamaan asiat kun ne on kalenteriin merkitty.

Ps. Antisäätäjä kirjan saa kuunneltua ilmaiseksi Suplassa. Kirjat
Tarrat
Netistä napsittu kuvituskuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *